Hvor blir tiden av? Og hvor kommer alle disse centimeterne fra?

I dag har jeg gjort om bagvognen til sportsvogn. Det bitte lille snuskegullet mitt har blitt for lang til å ligge i bagen. Jeg synes nesten allerede jeg ser henne kjøre avgårde til hybelen sin med flyttelasset.

Storesøster på tre har ikke brukt vogn på lenge. Hun har blitt et rekel av en unge, nesten en meter lang, som går i dongeribukse og roper jeg er feeeeerdiiiiiiig! Enn så lenge går det litt i ball med tellingen, men før jeg får snudd meg kommer hun til å komme hjem med annengradsligninger jeg for lengst har glemt hvordan man løser.

Hvor blir tiden av? Og hvor kommer alle disse centimeterne fra?

Tags:

4 Responses to “Hvor blir tiden av? Og hvor kommer alle disse centimeterne fra?”

 1. Hei,

  Vi liker veldig godt din blogg hvor du med stor iver og interesse skriver om mat og kokkerier. I denne forbindelse vil vi sette stor pris på om du kunne tenke deg å stå på vår blogger outreach liste om dette og tilsvarende tema.

  For tiden holder vi blant annet på med en konkurranse hvor man kan vinne en Quooker – den kokende vannkranen (se http://www.quooker.no for mer info om produktet). Hvis du kunne tenke deg å stå på denne listen, vennligst kontakt Erik Sørflaten på erik.sorflaten@no.mslworldwide.com

  På forhånd takk.

  Med vennlig hilsen
  Erik Sørflaten

 2. Eira says:

  Hei,

  Produktet er nok ikke særlig interessant for meg. Vi har induksjonskomfyr der det å koke vann går på null komma niks, og jeg er uansett ikke så glad i å fylle opp kjøkkenet med spesialdingser som tar plass.

 3. Rart det der. Jeg har det på sett og vis omvendt. Jeg kan knapt huske hvordan tilværelsen var uten barn. Men nå er eldstemann syv, snart åtte. Og hva centimeterne angår, er det ikke vanskelig å skjønne hvor yngstefrøkna, matvraket, får dem fra.

 4. Eira says:

  Nei, hvordan det var før de var her har jeg ingen formening om. Jeg husker knapt nok seks måneder tilbake til minstesnuppa var nyfødt. Det er vel derfor det er litt vemodig at de blir større så fort.