Barfrost, eller 90 vinterdager

I høst har en venn av meg tatt et bilde hver dag og publisert det på Flickr, til sammen 91 høstdager. I et anfall av overmot lovet jeg å ta over stafettpinnen når vinteren kom. Poenget er å tvinge seg selv til å ta mer bilder, etter en periode der alt annet enn fotointeressen har dominert. Som sagt, så gjort, og jeg kommer helt sikkert til å angre på dette prosjektet mange ganger i løpet av de neste 90 dagene. Om du vil følge med på prosjektet, finner du 90 vinterdager på Flickr.

Nærbilde av gresstrå med frost

Barfrost

Tags:

4 Responses to “Barfrost, eller 90 vinterdager”

  1. Astrid says:

    Liker godt dette prosjektet dere har satt i gang! 🙂

  2. Eira says:

    Takk for det! Bilde nr 2 er lagt ut nå 😀

  3. […] og 49 igjen. De 90 vinterdagene har nesten nådd halvveis. Jeg har klart å ta bilder hver dag. Ikke alt er gode bilder, men […]

  4. […] 90 vinterdager er over. Jeg har pliktoppfyllende tatt et bilde hver dag. Underveis var jeg tidvis optimistisk, og jeg er fornøyd med å ha fullført prosjektet, men egentlig mest lettet over å være ferdig. […]