Tevangeliet

Faksimile fra D2 - artikkel om Tevangeliet

Faksimile fra D2

For en stund siden ble Te med stor T kontaktet av en journalist fra D2, det glossy helgemagasinet til Dagens Næringsliv. De var blitt lei av å skrive snobbeartikler om vin og kaffe, og var i gang med en alternativ artikkel der de prøvde å spore opp kjennere av andre ting man kan snobbe på. Jeg stilte villig vekk opp som tentusiast, og tilbrakte en formiddag med en hyggelig journalist, en hyggelig fotograf, og veldig mange kopper te. All pekingen og forklaringen resulterte i en ganske fin og glossy artikkel i dagens utgave. Jeg har selvsagt litt errata (jeg sa ikke at te tar lang tid å trekke i stor kopp, men at den bruker tid på å nå riktig drikketemp, og yixing uttales yitsjing, ikke yikjing), men alt i alt har jeg vært ute for langt verre. Og bildene ble riktig så pene! Sambo har stolt vist dem fram til alle på jobben sin. Jeg feirer med en kanne Kaihua Longding i den pene, lille koppen min.

Tags: ,

8 Responses to “Tevangeliet”

 1. Unni says:

  Så bra at man skriver glossy om te 🙂 Veldig fint bilde var det også!

 2. Ida says:

  Synd jeg ikke får D2 helt bort hit. Grattis med det som ser ut som en fin artikkel!

 3. Greta-G says:

  Så fint bilde!

  /Greta-G

 4. CELINE says:

  Som aspirerende teelsker satte jeg stor pris på dine kjennertips i D2, – takk!

  – Og takk for hyggelig tweet om kunstkritikk-innlegget mitt!

 5. Eira says:

  Tusen takk!

 6. sinobell says:

  Og bildet var veldig stilig.

 7. […] en femtenåring på min første date.) Klippen ble super. Kort uten å være bolleformet. Den ble foreviget i D2, og jeg fikk mange komplimenter. Dermed har jeg fortsatt å gå til denne frisøren, og jeg aner […]