Fine menneskene!

For en tid siden forvillet jeg meg borti en gjeng mennesker jeg ikke ante eksisterte. Jeg ble invitert med på sushi-middag av en venninne, og siden jeg er fryktelig glad i sushi, så ble jeg med. Disse menneskene viste seg å utgjøre deler av medlemsmassen i blug, og er altså Linux-mennesker. Etterhvert har jeg bare fortsatt å dukke opp på torsdagspilsene og foredragene, og blitt kjent med mange nye hyggelige mennesker. Hos blug er det ingen opptakskrav utover interesse for Linux eller BSD. Med blug-mennesker kan man prate om Linux eller om noe helt annet, og drikke øl, og så gå hjem i godt humør fordi man har snakket med bare hyggelige mennesker hele kvelden. Og sånt liker vi.

2 Responses to “Fine menneskene!”

  1. katla says:

    ja sånt liker vi. 0:)

  2. BLUG er ei veldig flott samling med intelligente og hyggelege folk. Det har blitt ein tradisjon for meg å få med meg dei vekesvise møta på Dubliner. Ofte får eg også med meg nye ting innan unix-verda eg ellers ikkje hadde fått med meg, noko som absolutt er ein god ting.

    Mange unix-miljø har ofte ein tendens til å bli overflomma i bråkete kranglar, dette har enno ikkje BLUG blitt offer for, noko eg heller ikkje trur kjem til å skje i overskueleg framtid.

    Ettersom du er glad i sushi – me får samle ein gjeng og gå dit ein gong 🙂