90 vinterdager i bilder – en oppsummering

90 vinterdager er over. Jeg har pliktoppfyllende tatt et bilde hver dag. Underveis var jeg tidvis optimistisk, og jeg er fornøyd med å ha fullført prosjektet, men egentlig mest lettet over å være ferdig.

Piggtråd

Planen var jo å utfordre meg selv litt for å prøve å finne igjen fotolysten, men det slo litt feil vei. Noen blinkskudd ble det jo innimellom, men de fleste dagene følte jeg meg tvunget til å publisere bilder jeg ikke var fornøyd med. Dermed ble det mer negativt enn positivt.

Sundt-bygget i Bergen

Bildene ble stort sett tatt på den samme ruten til og fra jobb, nesten alltid mens jeg hadde det travelt, og sjelden mens det begrensede vinterlyset ga gode forhold. Dermed ble det egentlig mest av det jeg allerede kan fra før, og lite av å utfordre meg selv med nye motiver og teknikker.

Bremselys

Neste gang jeg får det for meg at jeg trenger å ta flere bilder skal jeg heller ha en plan for hva slags bilder jeg vil ta, og sette av passelig med tid til det når jeg selv har lyst. Foto er ikke gøy når det er noe man må, i stedet for noe man vil, og det er ikke inspirerende å publisere bilder man ikke liker.

2 Responses to “90 vinterdager i bilder – en oppsummering”

  1. sinobell says:

    ååå veldig tøft bilde av sundt. jeg prøvde å ta et bra bilde av det en gang med mobilkameraet…

  2. nils says:

    Ble en del bra bilder ut av det, men du gjorde det jo vanskelig for deg selv ved å velge den mest krevende årstiden. Now do it again.