Ferdigmatfri tirsdag

Ikke så lenge etter at jeg lanserte buksefri mandag havnet jeg i en diskusjon på Twitter, om mat og det litt triste i at det spises så mye ferdigmat og halvfabrikata. Diskusjonen hadde klare paralleller til bukse-bloggposten min, og jeg kunne ikke dy meg for å lansere løsningen: Start i det små med middag fra grunnen av én gang i uken. Få det i fingrene og utvid etterhvert. Det ballet på seg, og plutselig satt jeg der med en ny blogg og en Facebook-side. Prosjekt Ferdigmatfri Tirsdag er lansert!

Konseptet er enkelt: Vi gir deg oppskrifter som kan lages på 15-30 minutter av ingredienser du finner i alle matbutikker. Dessuten minner vi deg på det hver gang det er tirsdag. Bli med!

One Response to “Ferdigmatfri tirsdag”

  1. Ida says:

    Kult!
    Har blitt ganske flink til å lage mat fra bunnen av, men alltid fint med ny inspirasjon.

    Synes forresten Familiekokeboka er fin for dem som leter etter ny hverdagsmat.