Eksempel på inder

Blogginspirasjonen er i en bølgedal igjen. Det er mye styr å flytte. Det er fremdeles store mengder kasser overalt og enkelte objekter vi vet må være et sted men er fullstendig ute av stand til å finne. Og presskannen min er knust. (Det skjedde riktignok før flyttingen, men det har ikke vært anledning til å skaffe ny).

På den annen side har jeg rukket å klippe gresset (bortsett fra kantene, ettersom det ikke fulgte med kantklipper), og plantene mine koser seg skvett ihjel i vinduskarmen på kjøkkenet. Den ene chilien har massevis av nydelige, hvite blomster, og erteblomstene har erstattet blomster med strihårete små ertebelger.

I jakten på inspirasjon til noe mer spennende å skrive om (jeg har nemlig lyst å skrive, jeg vet bare ikke helt om hva) bladde jeg gjennom gamle kataloger med bilder. Der fant jeg et avisutklipp jeg har scannet for sikkert omtrent ti år siden. Hvor genuin historien er aner jeg ikke, men eksemplene får meg til å humre hver gang.

Inder? Ilder?

Tags: , , ,

4 Responses to “Eksempel på inder”

 1. Ida says:

  *fniser*

  Godt med litt humor i flyttestyret. Det er et slit, men det blir bra!
  .-= Siste bloggpost fra Ida: Benkeplater og skyvedører i hus =-.

 2. Eirin says:

  😀 Vakkert. Lykke til med all flytting! Under vår siste flytting måtte vi ha flyttefolk med stor bil, og tok da for moro skyld en av de blytunge kassene med gamle papirer og skrev “Ubetalte regninger” på. Og det viste seg at flyttefolkene våre hadde humor. 🙂 Ved nærmere ettertanke står den fremdeles uåpnet i kjellerboden.
  .-= Siste bloggpost fra Eirin: Trygg netthandel? Akkurat. =-.

 3. Sonja Dadam! says:

  Hihi. Fantastisk inder/ilder-histore. Det er så morsomt når man er oppe i sånne situasjoner, hvor ingenting gir mening.
  .-= Siste bloggpost fra Sonja Dadam!: Zombiedetektivtegneserie (i teorien) =-.

 4. […] 31 august 2009 Posted by Sonja Dadam in Sonjaland. Tags: venner trackback Denne minnet meg om følgende episode jeg hadde på en fest en gang (vi starter midt i samtalen, da det […]