Men verken Volvo eller vovvov

Vi har kjøpt et hus. Et sånt ordentlig et, med kjeller og loft og fire vegger og hageflekk og flaggstang. (Flaggstang! Piratflagg!) Nå må vi rydde, og selge leiligheten, og flytte. Jeg har begynt igjen på jobben med å kopiere alle CDene mine inn på disken, sånn at jeg slipper å flytte en haug med plast. Selve CDene tar jeg nok vare på, men plastcoverne må gå. Dessuten har jeg ryddet i papirarkivet og kastet en diger pose med papirer jeg ikke har bruk for mer. Men det aner meg at det gjenstår mye rydding, flikking og maling etter CDene er håndtert.

I tillegg består sommeren av tre bryllup (hvorav jeg er forlover i ett, og to av dem er utenbys), og en utenbys konfirmasjon. Det blir en travel sommer. Men på seinsommeren er det tid for å nyte en kald IPA på verandaen. Jeg bestiller Indian Summer i år. Du er invitert.

Tags: , , , ,

8 Responses to “Men verken Volvo eller vovvov”

 1. Unni says:

  Gratulerer igjen med helt ordentlig hus. Jeg stiller til Indian Summer 🙂

 2. Anja says:

  Gratulerer med ånkli villa! 🙂 Takker for invitasjon og tar med g/t.

 3. Katla says:

  takketakk. Jeg stiller. Gratulere med hus, og hage. HAGE!

  Siste bloggpost fra Katla: 1 April

 4. Gratulerer med nytt hus!

  Flytte over CD’er til harddisk burde man gjøre, ja. Er nok dessverre alt for lat for det, dessverre.

  Siste bloggpost fra Peter Krefting: Sign of the times

 5. Hallvor says:

  Gratulerer. Øl på verandaen høres fint ut, stiller gjerne. Men for meg som på andre breddegrader for tiden, har du noe bilde (link?) av nyanskaffelsen?

  Hilsen fra Nigeria.

 6. […] blir ikke så mye blogging for tiden. Jeg er nemlig opptatt med andre ting. I går ble det sying. Først et […]

 7. EWian says:

  Gratulerer med hus og flaggstang, som privat person er du ikke pålagt å flagge ved offentlige høytidsdager men jeg tror dere vil få litt dårlig naboskap om du heiser piratflagget. Er en hytte eier ikke langt her fra som heiser piratvimpel hver gang han er på hytta…

  EWian

  Siste bloggpost fra EWian: Art journal – spring 09

 8. takketakk. Jeg stiller.