God råd eller dårlig konkurranseinstinkt?

Bergens Tidende gir deg muligheten til å få flotte gaver – til deg selv eller andre. Alt du trenger å gjøre er å verve en venn i 6 eller 12 måneder. Verver du en venn i 12 måneder, får du et stereoanlegg til iPod-en din. Verver du en venn i 6 måneder, får du et sett hodetelefoner med topp lyd – HELT GRATIS!

Min første innskytelse når jeg leste denne eposten var at det er langt enklere og mindre smertefritt for meg å gå og kjøpe disse tingene selv, hvis jeg virkelig har lyst på dem. Har jeg ikke det klarer jeg meg antakelig bedre uten.

Spørsmålet er: Har jeg for god råd, eller bare altfor dårlig konkurranseinstinkt? Kanskje begge deler?

Tags: , , ,

2 Responses to “God råd eller dårlig konkurranseinstinkt?”

  1. Tor Erik says:

    Heilt gratis er det dessutan ikkje – du utset venane dine for munnleg spamming. BT køyrer ofte slike kampanjer, og eg har for lengst droppa å mase til omgangskrinsen om slike tilbod. Er einig i at det er mindre bry å gå å kjøpe sånt sjølv.

  2. Katla says:

    Du er en samvittighetsfull person som ikek vil dytte på vennene dine ting og tang, og i hvertfall ikke bare for å tjene penger på det. Minst en venn er glad for det. Om du hadde vært blakk hadde du nok heller klart deg uten. så det er nok ikke så mye om penger som om deg.

    Siste bloggpost fra Katla: Paroler til 8 mars