Bli en del av røret

Noen har vært ute og redigert litt på plakatene Revolusjonær Kommunistisk Ungdom har tapetsert byen med. Jeg er ikke mindre barnslig enn at jeg blir litt fnisete av disse gullkornene, og det selv om jeg langt fra hører til høyresiden i politikken. (Når sant skal sies ble jeg fnisete allerede da jeg så plakaten med de søte ungdommene i ansiktsskjerf uten at noen hadde vært ute med sprittusjen, men det er en annen historie. Eller kanskje akkurat den samme…)
Bli en del av røretForeldrene mine er teiteGratis Che Guevara-tskjorte

Tags: , ,

2 Responses to “Bli en del av røret”

  1. atlepatle says:

    Du er ikke den eneste som blir fnisete, hvor henger disse plakatene, jeg skulle gjerne foreviget dem med eget kamera, før noen river kunsten ned.

  2. Eira says:

    Akkurat disse tre henger på en veisperre-betongkloss på bysiden av gamle Nygårdsbro.