AFA på nye eventyr

AFA har hatt lite å gjøre siden sist jeg var i klammeri med dem. Det er rett og slett ikke noe særlig utbredt nazimiljø i Bergen å kjempe mot. Denne lediggangen har visst drevet dem til ravende galskap, og de ser nå nasser på høylys dag der ingen nasser er å finne.

Jeg kan ikke gjøre stort mer enn å repetere frustrasjonene mine fra forrige gang: AFA – det finnes slike ting som kilder, kunnskap og kritisk undersøkelse å forholde seg til, for oss her ute i verden. Om dere absolutt skal dikte dere opp en sannhet og tviholde på den, så prøv i det minste å ikke la det gå ut over oss andre.

5 Responses to “AFA på nye eventyr”

  1. atlepatle says:

    Helt enig! Som om jeg skulle sagt det selv.

  2. Deerstalker says:

    Kilder? Kunnskap? Kritisk undersøkelse? Det er AFA vi snakker om, er det ikke?

  3. atlepatle says:

    Etter at jeg postet en egen kommentar på min blogg om denne saken, fikk jeg en kommentar fra det som sannsynligvis er den “ekte” joachim, altså dvs. personen som er avbildet med nazihilsen, så at naziyngelen FINNES, er hevet over enhver tvil. Desto sørgeligere er det at Bergen AFA effektivt har ødelagt absolutt all troverdighet og muligheter til å kunne “oute” de ekte naziynglene.

  4. Eira says:

    Det gjorde de allerede for flere år siden, da de nazi-stemplet personer som langt mer seriøse Expo i Sverige (der det faktisk finnes en del nynazister) hadde undersøkt og ikke funnet noen grunn til å aksjonere eller advare mot.

    AFA er og blir pøbel, og dette er neppe siste gang de kommer til å snuble i sine egne skolisser i ideologisk iver og virketrang. Til deres forsvar skal det nevnes at de faktisk har gått ut og beklaget denne saken. Det gjenstår å se om de har lært noe av den.

  5. Katla says:

    Ordbruken en bare nydelig og treffende, “nasser”, “naziyngel”.