Absalong

Jeg har i grunn ikke vært flink nok til å promotere Absalong på denne bloggen. Det skal jeg prøve å få skikk på. Absalong er altså en klubb der jeg og mine medsammensvorne inviterer akademikere og denslags mennesker til å snakke om ting vi ønsker å høre om, det være seg varulver, satanisme, vampyrer eller konspirasjonsteori. Det er både øl, vin og kaffe å få, og etter foredragene kan man kose seg i gode stoler til liflige toner av det DJen måtte ha å by på. Her får du høre alt fra Das Ich og Anton Szandor LaVey via Ebba Grön og Lydia Lunch til Tom Lehrer og Tramteatret.

I går arrangerte vi foredraget Mørkrets apostler med Per Faxneld til fullt hus og stormende jubel, godt hjulpet av Geoff Berner som stakk innom og dro et par-seks låter for oss før han gikk videre til den egentlige konserten sin på Logen. Gikk du glipp av det, følg med på nettsidene eller meld deg på epost-listen for å få beskjed neste gang det skjer noe moro.

I samarbeid med Kjettersk Kjeller er Absalong forøvrig i ferd med å lansere bloggen Cellarium Hereticum, der det fra tid til annen blir å finne bidrag fra undertegnede.

Comments are closed.