Kjapp pølsemiddag med futt

Den viktigste ingrediensen i denne middagen er skikkelig gode pølser fra nærmeste slakter. Dagens variant ble gjennomført med lammepølser fra Solheim kjøtt, men her kan man variere i det uendelige, så lenge man ligger unna kjøledisken på Rimi og holder seg til fagfolket.

Altså, du starter med en passelig mengde gode pølser. Dernest finner du fram hvitløk, chili, brokkoli, hurtigkokt fullkornscouscous og en terning hønsebuljong. Hakk hvitløken og chilien. Kok opp vann sammen med buljongterningen, og fres hvitløk og chili i litt olje. Når vannet koker og buljongen er oppløst, har du couscousen, hvitløken og chilien i gryten, rører rundt, og setter på lokket. Stek pølsene mens couscousen sveller. Brokkolien koker du parallelt med hele denne prosessen.

Når pølsene og brokkolien er ferdige, fluffer du couscousen godt og danderer alle ingrediensene på ønsket antall tallerkener. Hele prosessen tar ca 15 minutter.

Comments are closed.