Til to-tre personer:
- Rå kylling i biter, ca 400 gram
- Brokkoli og blomkål, ca 400 gram tilsammen
- Fløte, 3dl
- Rømme, 1dl
- Normannaost, en halv “trekantpakke”
- Hvitløk i ønskede mengder
- Tomatpure, en stor spiseskje
- Pepper
- Tabasco
Ha litt olje i en tykkbunnet gryte og stek kyllingbitene. Ha oppi brokkoli og blomkål i biter og hakket hvitløk og stek litt videre. Ha oppi fløte, rømme og ost, og rør inn tomatpure. Krydre med pepper og noen dråper tabasco – det er ikke meningen at det skal være “hot”, bare få litt ekstra spark. La koke til grønnsakene er passelig møre.
Serveres med ris eller pasta.
Mmmm, hørtes godt ut! Blomkål og kylling er vel en av de mer eksotiske blandingene jeg har sett på en stund, men kunne absolutt tenkt meg å prøve 🙂