Goldenboy in Disguise

Jeg har skrevet om bandet Goldenboy et par ganger før, i forbindelse med Punk in Disguise-samleplaten og en annen konsert. Jeg har egentlig synes de har vært litt ensformige.

Men de siste månedene har jeg hatt låtene fra Punk in Disguise på iPoden, som vanligvis spiller tilfeldige sanger fra hele musikksamlingen. En gang iblant hender det jeg tenker “hei, dette var en ganske fet låt, hva er dette nå igjen?” og titter på skjermen. Og det hender stadig vekk det er nettopp Goldenboy. Så jeg tenkte jeg skulle gi dem en ny sjanse og kjøpe CDen de ga ut nylig, Right Kind Of Wrong. Men den ser ut til å ha gjemt seg godt. Jeg finner ikke noe sted å kjøpe den, verken i butikker eller på nett. Så da var jeg like langt.

Jeg kjøpte derimot den nye Bad Religion-CDen i dag, The Empire Strikes First. Jeg skal gi den noen gjennomlyttinger til, men foreløpig er inntrykket at den står langt tilbake for min favoritt, Recipe for Hate. Ingen av låtene er umiddelbart fengende, og mesteparten er direkte kjedelig. Noe av det dårlige inntrykket kan skyldes de dårlige høyttalerne jeg har på laptopen min, så jeg vil høre den på full guffe på et skikkelig anlegg før jeg dømmer den nord og ned.

3 Responses to “Goldenboy in Disguise”

  1. goldenboy-fan says:

    Hei!

    Right kind of wrong hadde release i USA 27. juli, og kan kjøpes på nett flere steder (bl. annet amazon.com)

  2. eirik says:

    hei. jeg kjøpte nettop Right Kind Of Wrong på platekompaniet. den er noe av det beste jeg har hørt anbefaler sterkt denne cd-en

  3. Eira says:

    Jeg vet. Jeg har til og med blogget om den: http://epistel.no/archives/000092.html