Te med stor T

Det er bare plass til en begrenset mengde ting i livet mitt på en gang. I det siste har det ikke vært mye fart på bloggen, men desto mer fart bak fasadene på en helt ny nettside og nettbutikk – Te med stor T!

Det er mer arbeid enn man skulle tro å starte nettbutikk. Bare det å starte AS er en haug med papirarbeid. Så skal man ha bankpapirer i orden, og få tak i kredittkort, og få det verifisert hos en betalingsportal. Dessuten må man finne et netthandelsystem som fungerer, og tilpasse det både med innstillinger, innhold og design, koble det til betalingsløsning, sette opp prosedyrer for frakt. Dessuten må man jo ha varer å selge, som både skal møysommelig velges ut, bestilles, pakkes, fotograferes, beskrives og telles opp. Og beregnes pris, avanse og moms på.

Hvorfor gjør vi alt dette? Det er neppe noe vi blir rik av med det første. Men vi er veldig glade i god te, og synes at mange flere burde bli like glade i god te. Og så er vi litt spent på å se om dette fungerer i praksis. Målet er å tjene nok penger til å betale revisorregningen på slutten av året!

Tags: ,

4 Responses to “Te med stor T”

 1. Ida says:

  Oooh, dette virker spennende! Hilsen tedrikkeren i øst 😀
  .-= Siste bloggpost fra Ida: Noen ganger lurer jeg på hvor nestekjærligheten ble av =-.

 2. Du store minn! Dette var stas 🙂

  Bugrapportar – av rein vane :-p:
  Liten stavefeil på http://temedstort.no/tillaging-av-te-inn-med-teskjeer/ : “avgir smal veldig fort” skulle sikkert sagt smak.

  Vil nok også argumentere for “kvalitetste” framfor “kvalitets te” i den lille te-guiden…

  “denne teene” – ugrammatisk på “te for kjennere”-sida.

 3. Eira says:

  Ja, det er behov for litt korrekturlesing både her og der, vet jeg. Det skal prioriteres i løpet av ikke så lang tid. Takk for tilbakemelding!

 4. Kan godt fortsette 🙂