Det ble kaldt ute

Da det ble kaldt ute ble det kaldt inne også. Ikke i hele huset, men blant annet på rommet der datamaskinen står. Derfor ble det til at jeg ikke leste noen blogger i mesteparten av desember og januar. Ikke skrev jeg noe heller. Men jeg fikk lest noen bøker, i det minste. Og så ble vi lei av all den ufyselige kulden og snøen og stakk av noen uker. Men nå er vi tilbake, selv om snøen ikke er borte ennå. Det er vel håp om at den forsvinner om noen uker? Nevnte jeg at jeg ikke liker fortau med snø på?

Pusen har fått tunfisk og ser ut til å ha tilgitt oss fraværet. Jeg er ikke helt sikker på om jeg er klar for jobb igjen i morgen. Regner med jeg klarer å komme meg på autopilot via dusj, barnehage og buss før sjokket treffer meg i kontorstolen.

Om noen uker starter tredje trimester. Forslag til jentenavn mottas. En eventuell vinner premieres, men juryen er streng, innbyrdes uenig og forbeholder seg retten til å forkaste alle innsendte forslag.

Tags: , ,

5 Responses to “Det ble kaldt ute”

 1. Ida says:

  Velkommen hjem! Dere kan få låne noen av våre forslag til jentenavn, for det ser ikke ut til at vi for bruk for den delen av forslagene 🙂
  .-= Siste bloggpost fra Ida: .. og vi har også lært oss litt spansk. Og andre historier =-.

 2. Eira says:

  Jatakk, kom med dem! Jeg har faktisk foreslått Alma uten å få gjennomslag, så jeg er på linje med dere i smaken 😉

 3. Ida says:

  De andre forslagene våre var Ebba, Eirin og Johanna. Ebba utgår selv om det skulle bli jente, for Ebba og Alma blir for likt. Litt synd, for det er min favoritt for tiden 🙂
  .-= Siste bloggpost fra Ida: Bostontur =-.

 4. Fatima.

  Der har du bra kvinnenamn!

  Eller Evoline.
  .-= Siste bloggpost fra Mad Mullah Hastur: Og OL held fram =-.

 5. Eirin says:

  Embla.
  Vår nummer to skulle egentlig hete det, tenkte vi, men så var hun en Ragnhild istedenfor. Det er ikke grafstatistikk på ssb.no på det engang, så hvis lite brukt er bra er Embla en av dem.
  .-= Siste bloggpost fra Eirin: Ligning med flere ukjente =-.