Snart våken igjen

Hei, bloggen. Du har vært forsømt i det siste, men nå er det på tide å vekke deg til live igjen. Siden sist har jeg gjort veldig lite. Stort sett sovet. Derfor har jeg ikke blogget om Kindlen jeg har kjøpt og alt som kan sies for og imot en Kindle. Jeg har heller ikke blogget om Datalagringsdirektivet, eller chiliplanten min som har fått flotte røde chilifrukter som smaker kjempesterkt.

Men nå kommer det seg. Den kommende uken er dedikert til å rulle livet mitt i gang igjen. I morgen skal vi bake pepperkaker, og for første gang har jeg laget deigen selv i stedet for å kjøpe den på IKEA. Kanskje jeg klarer en liten time med hagearbeid i løpet av uken, i det minste få rakt bort alt løvet som har samlet seg. Julegaver må jeg også begynne å tenke på. Men en ting av gangen. Bloggen skal i alle fall få litt mer oppmerksomhet nå som hjernen begynner å komme ut av dvalemodus. Håper dere ikke har forlatt oss i mellomtiden, kjære lesere!

4 Responses to “Snart våken igjen”

  1. Vi er her. Vi venter. Og leser på vår egen Kindle i mellomtiden …
    .-= Siste bloggpost fra Arnfinn Pettersen: POETRY, HILL-STYLE =-.

  2. Eg er her!
    Deilig og vibrerande!
    .-= Siste bloggpost fra Mad Mullah Hastur: Den russiske matrisa =-.

  3. Aleksandra says:

    Venter på DIN anmeldelse av Kindle, jeg.

  4. Eira says:

    Takk for inspirasjonen, Aleksandra. Det ble visst ikke helt en Kindle-anmeldelse likevel, mer en generell fundering rundt lesebrett-markedet. Men om selve dingsen, rent teknisk, er det ikke annet å si enn at den er super. God å lese på, enkel å bruke.