Kjærlighet oppstår ikke ved samleie

BT trykker i dag mitt siste motinnlegg til Nina Karin Monsen, basert på min forrige bloggpost om temaet. De har kuttet og endret en hel del i teksten jeg sendte inn. Den er blitt mye snillere i tonen, de retoriske grepene mine henger ikke sammen lenger, og det føles i det hele tatt ikke som min tekst. Men tittelen de plukket ut, “Kjærlighet oppstår ikke ved samleie”, oppsummerer i det minste innlegget mitt på en god måte, mye bedre enn tittelen på bloggposten det er basert på. Der har jeg visst noe å lære av mediefolket.

Tags: , , , , , ,

One Response to “Kjærlighet oppstår ikke ved samleie”

  1. Unni says:

    Jeg syns egentlig det var litt i overkant mye redigering av innlegget ditt, jeg… Men uansett må jeg gratulere deg med nok et velskrevet innlegg 🙂