Man tager hvad man haver

Vi kom hjem fra miniferie i dag, og ingen av oss var spesielt fristet til å gå for å handle. Tid for å raide skapene:

Fryseskap:

1 stk skinkebiff
1 pose soppblanding

Kjøleskap:

1 bit blåmuggost
1 pakke bacon
Chili
Ingefær

Kjøkkenskap:

Fullkornscouscous
Hvitløk
Kyllingbuljong

Resultat: Skinkebiff fylt med blåmuggost, krydret med timian og rosmarin, surret i bacon, brunet i panne og bakt i ovn. Servert med stekt sopp og chilihvitløkingefærcouscous kokt i kyllingbuljong. En sekser på terningen i hva-har-vi-i-skapet-klassen.

2 Responses to “Man tager hvad man haver”

  1. Eirik says:

    *sikle* Har du hjemmelaget kyllingbuljong, eller kjøpt? I siste fall; hvilket merke? Leter etter en nøytral og god kyllingbuljong/-fond 🙂

  2. Eira says:

    Næh, dette var bare en sånn standard buljongterning i gul pakke. Maggi eller Knorr eller hva det nå er. Kjekt å ha i skapet for tilfeller som dette. Men til suppe koker jeg egen kraft.