Vi kom hjem fra miniferie i dag, og ingen av oss var spesielt fristet til å gå for å handle. Tid for å raide skapene:
Fryseskap:
1 stk skinkebiff
1 pose soppblanding
Kjøleskap:
1 bit blåmuggost
1 pakke bacon
Chili
Ingefær
Kjøkkenskap:
Fullkornscouscous
Hvitløk
Kyllingbuljong
Resultat: Skinkebiff fylt med blåmuggost, krydret med timian og rosmarin, surret i bacon, brunet i panne og bakt i ovn. Servert med stekt sopp og chilihvitløkingefærcouscous kokt i kyllingbuljong. En sekser på terningen i hva-har-vi-i-skapet-klassen.
*sikle* Har du hjemmelaget kyllingbuljong, eller kjøpt? I siste fall; hvilket merke? Leter etter en nøytral og god kyllingbuljong/-fond 🙂
Næh, dette var bare en sånn standard buljongterning i gul pakke. Maggi eller Knorr eller hva det nå er. Kjekt å ha i skapet for tilfeller som dette. Men til suppe koker jeg egen kraft.