For mye av det gode er deilig

Hveteboller kan varieres i det uendelige. Man kan lage skillingsboller, boller med vaniljekrem, boller med sjokoladebiter… eller, hvis man er i det overdådige hjørnet, skillingsboller med sjokoladebiter og vaniljekrem.

6 Responses to “For mye av det gode er deilig”

  1. Deerstalker says:

    Går det an å pakke inn noen sånne og sende dem over fjellet? Den øreklaffede vurderer sterkt å spise skjermen så lenge bildet av dem er oppe.

  2. Eira says:

    Jeg tror kanskje ikke de egner seg for postforsendelse, men det er bare å komme på besøk!

  3. katla says:

    Nytes best i selskap da…

  4. Deerstalker says:

    Deerstalker kommer siklende ved første anledning der hans steg leder ham mot Bergen. Inntil videre får han nøye seg med å knaske på skjermen.

  5. Unni says:

    Et øyeblikk var jeg redd det var rosiner, men du har jo bedre smak enn DET, da 🙂

  6. Eirin says:

    Herlig bilde, jekslene står i vann. 🙂