Og ennå er det ikke lunsj

I natt våknet jeg av en skummel drøm. Jeg har glemt hva den handlet om, men jeg var litt skjelven da jeg ruslet en tur på do. Det var ikke noe skummelt verken i eller på do. Men da jeg smal i øynene gikk bort til vasken for å vaske hendene, satt det et monster av en edderkopp oppi der. Jeg er vanligvis ikke særlig skvetten når det gjelder insekter, men akkurat der og da skvatt jeg ganske grundig. Den løp og gjemte seg i sluket da jeg prøvde å kverke den, så jeg gjorde mitt beste for å skylle den ut og/eller drukne den med rennende vann.

Noen timer seinere våknet jeg igjen. Jeg bestemte meg for å sove en halvtime til. En drøy time etter det våknet jeg for tredje gang. Da var klokken ganske mye. Jeg tuslet inn i stua for å sjekke e-posten og gå gjennom dagens blogger, tegneserier og njusgrupper. Det tok sin tid, siden Cecilie hadde postet en link til PostSecret, en nydelig side med hemmeligheter skrevet på postkort. Mens jeg satt der i bare undikken så jeg plutselig en stige som ble satt opp mot verandaen min. I en lynrask reaksjon skvatt jeg ut på badet før håndverkeren på bunnen av stigen kom til toppen av stigen med panoramautsikt til sofaen min.

Jeg hentet avisen, dusjet (ingen edderkopper å se), kledde på meg og ruslet tilbake til stuen. Njus-gjennomgangen overrasket meg med mitt aller første gullkorn. Typisk nok en post med tasteleif i.

Da jeg endelig kom meg avgårde til universitetet, en hel del seinere enn planlagt, satt jeg fullstendig i mine egne tanker og glemte å gå av på riktig stopp.

Men jeg husket å ta med både lader til iPoden og ny forsyning med teposer til labben. So it ain’t all bad.

2 Responses to “Og ennå er det ikke lunsj”

  1. Løk says:

    Edderkopper er ikke insekter…

  2. Eira says:

    Når de står i vasken min er alle småkryp insekter.