Pene mennesker

Av og til støter man på mennesker som er helt usannsynlig pene og tiltrekkende, så pene at man blir litt satt ut av det. Det er slett ikke sikkert man har noe ønske eller ambisjon om å bli bedre kjent med disse menneskene eller ha noe slags romantisk forhold til dem, man vil bare se på dem, helst så mye som mulig. Det rare er at man aldri er enige om nøyaktig hvilke mennesker som hører til i denne gruppen av eksepsjonelt pene individer. En person som noen blir skranglete i knærne av kan for andre være en helt ordinær fyr, verken billedskjønn eller interessant på noen måte. Hva er det egentlig som gjør at akkurat jeg synes at akkurat denne mannen eller kvinnen er så tiltrekkende?

Det burde for eksempel herske liten tvil om at Heidi Marie Vestrheim er den mest sexy kvinnen på kloden. Likevel synes de fleste at joda, hun er jo pen, men det er jo ikke noe spesielt ved henne. De fleste som kjenner meg godt vet likevel alltid hvem jeg refererer til hvis jeg snakker om “den pene damen”.

Jeg har i omtrent ti år samlet på slike mennesker, og har møtt ganske mange av dem etterhvert. Dette er menneskene jeg aller helst skulle tatt med meg hjem og puttet i skapet, og av og til vil jeg ta dem ut og se på dem. Dette er bare en liten takk til disse fantastiske menneskene som jeg får lov å falle i staver over. De fleste av dere kommer aldri til å få vite hvor mye jeg setter pris på at dere er til.

10 Responses to “Pene mennesker”

  1. Pene mennesker

    Borte på epistel.no har Eira skrevet noen gode ord om pene mennesker. Ikke så ulikt Eira er jeg også meget glad i pene mennesker. Det er ikke så altfor mange av de hvor jeg pleier å befinne meg til daglig, men så er det kanskje også dette som gjør noen…

  2. TorE says:

    Hva med meg? Knis.

  3. Eira says:

    Du får komme til Bergen så jeg kan se om du fremdeles er søt!

  4. TorE says:

    Jeg er kanskje ikke så søt, men de sier at jeg har blitt desto kjekkere!

    Er du like nusselig da?

  5. teppebrenner says:

    samler og sumler på kjøkkenet. se om dette ser kjent ut: http://home.c2i.net/gcka/camshots/2003_02_022.jpg

  6. Øystein says:

    Hvis Heidi Marie Vestrheim forsvinner, så skal jeg anbefale politiet å sjekke skapet ditt. 🙂

  7. Odin says:

    Er dette sånn som han hulenvakten? Hvor mange pene personer har jeg? Og (det alle lurer på men ingen tør spørre om) er jeg en av dem?

  8. Odin (igjen) says:

    Uhm, typo. “hvor mange pene personer har jeg” = “hvor mange pene personer har du”. Jeg mener å ha sett skapet ditt en gang. Det er rimelig stort.

  9. Eira says:

    Jeg vet ikke hvor mange pene mennesker jeg har, men det er en god del som har samlet seg i årenes løp. Om du er en av dem.. tja, har du lyst å bo i skapet mitt? I så fall er du hjertelig velkommen.

  10. Ithil says:

    Det er en stund siden du skrev om “pene mennesker”, men jeg slenger likevel inn en liten kommentar 🙂
    Jeg er enig, det er merkelig hvordan enkelte mennesker gir oss følelsen av at vi aller helst har lyst til å beundre dem i senk. Må dessuten innrømme at du ble en del av min egen samling etter at Kristian dro med meg til Kjettersk Kjeller 16. mars 🙂