Mysterier på arbeidsplassen, del 1: Den tomme dorullen

Dette har forundret meg i lengre tid. Når jeg kommer på do på arbeidsplassen min, møter jeg flere ganger i uken følgende syn:

image

Her ser vi altså en dorullholder med tom dorullhylse, samt en påbegynt dorull sirlig plassert oppå bossbøtten. Alt innenfor en 15 centimeters radius. Snakker vi her om et helt nytt nivå av latskap?

8 Responses to “Mysterier på arbeidsplassen, del 1: Den tomme dorullen”

 1. Solveig says:

  Dette skjer heima hele tiden! Det er det mannlige kjønn som har satt sine spor. (på jentedoen?) Jeg kjenner inten mann som ser sammenhengen tom dorull = kaste tom dorull i bosset og sette ny dorull på dorull-holderen.

  Det kan nesten plasseres blandt en av naturens lover. “It’s the laws of physics.”

 2. Eira says:

  Jeg har aldri sett noen menn på den doen, så jeg mistenker at det er en eller flere kvinnelige syndere. Eller kanskje noen av mannfolkene sniker seg inn når ingen ser på?

 3. Her ser det også ut som at hele bytte ut dorull-prosessen kan utføres mens man sitter behagelig plassert på do. Man trenger ikke engang bruke ekstra tid på det.. Men kanskje det er slitsomt? 🙂

 4. Eira says:

  Ja, det er jo noe av det merkeligste. Selv bruker jeg sjelden hendene til så mye annet mens jeg nå likevel sitter der og tisser.

 5. Torger Åge says:

  Jeg deler leilighet med en venninne. Hver eneste gang dorullen er tom, finner jeg den fjernet fra holderen, og slengt på gulvet.

  Er det en naturlig reaksjon?

  Som den drømmesambo jeg er, så sier jeg selvsagt ikke noe, men tar den med i søpla (mindre enn 3 meter unna) samtidig som jeg i mitt stille sinn tenker; “Jaja…kanskje neste gang.”

 6. Eira says:

  Neste gang kan du ta bilde av den med mobilen og henge henne ut anonymt på internett! 😀

 7. Det skjer her hjemme også, men fra den kvinnelige delen av beboerskaren. Hun klaget noe om konstruksjonen på dorullholderen vår, og om at de var vanskelig å bytte, men jeg tror det bare er latskap 🙂