Denne middagen er klar på et kvarter.
Lag couscous med chili og hvitløk etter oppskriften fra futtpølsemiddagen og la den svelle mens resten av maten gjøres klar.
Del kyllingfilet i biter og ha dem i en skål. Vend kyllingbitene i en spiseskje ramsløkpuré og litt nykvernet pepper. Skjær en løk i skiver og surr dem i stekepannen på middels varme til løken er myk, men ikke brun. Skru opp varmen litt, og ha i kyllingbitene. Stek til kyllingen er gjennomstekt. Ha couscousen i stekepannen sammen med løken og kyllingen, bland godt, og server.
Selv fant jeg http://allrecipes.com/recipe/spaghetti-with-salami-and-bacon/detail.aspx som jeg laget i dag, fordi jeg var innom den nye butikken i Marken, med italienske produkter, og kjøpte ost, pølse og god olivenolje, på lørdag, og vile ha en god middag med det i 🙂
Funket altså også med noe chorizo-lignende pølse som jeg ikke husker navnet på, istedetfor salamien.
– Vegard, som prøver å eksperimentere litt mer i kokkekunsten…