Ramsløkkylling med couscous

Denne middagen er klar på et kvarter.

Lag couscous med chili og hvitløk etter oppskriften fra futtpølsemiddagen og la den svelle mens resten av maten gjøres klar.

Del kyllingfilet i biter og ha dem i en skål. Vend kyllingbitene i en spiseskje ramsløkpuré og litt nykvernet pepper. Skjær en løk i skiver og surr dem i stekepannen på middels varme til løken er myk, men ikke brun. Skru opp varmen litt, og ha i kyllingbitene. Stek til kyllingen er gjennomstekt. Ha couscousen i stekepannen sammen med løken og kyllingen, bland godt, og server.

Tags: , , , ,

One Response to “Ramsløkkylling med couscous”

  1. Vegard says:

    Selv fant jeg http://allrecipes.com/recipe/spaghetti-with-salami-and-bacon/detail.aspx som jeg laget i dag, fordi jeg var innom den nye butikken i Marken, med italienske produkter, og kjøpte ost, pølse og god olivenolje, på lørdag, og vile ha en god middag med det i 🙂

    Funket altså også med noe chorizo-lignende pølse som jeg ikke husker navnet på, istedetfor salamien.

    – Vegard, som prøver å eksperimentere litt mer i kokkekunsten…