Innviklede pupper

I forrige uke vandret det en link til puppeforskning rundt på nettet. Astrid Krog og Frida Kahlisto samler inn informasjon til en bok om pupper, og ber nett-kvinner om å delta i en spørreundersøkelse. Jeg har vært inne og sett på undersøkelsen et par ganger og ennå ikke besvart den. Den er altfor vanskelig å svare på.

For det første: “Synes du brystene dine er fine?”. Tja. De var jo finere før. Nå er de slappe og har strekkmerker. Men de er jo mine. Jeg ville ikke byttet dem ut. Så de er jo fine nok for meg. I alle fall på sånne dager der jeg generelt er fornøyd med meg selv.  På sånne andre dager, der appelsinhuden framstår som krokodilleskinn og enhver kvise er på størrelse med en geletopp, er de ikke særlig fine. Jeg har ikke komplekser for puppene mine, men må ærlig innrømme at de har sett yppigere dager. Men det går ikke an å svare “Helt greie nok, stort sett”.

“Er brystene dine en erogen sone?”. Vel. Når jeg er i humør til det? Det er ikke bare å legge en hånd på puppen og så tenner jeg. På den annen side kan selv skulderen være en erogen sone om jeg er i det humøret. Vanskelig å svare, altså. Og “Liker du at brystene dine blir berørt/befølt under parsex?”. Joa, av og til? Ikke alltid. Svaralternativene er Ja, Nei og Vet ikke. Jeg savner et alternativ for “Både ja og nei, det kommer an på, av og til”.

“Liker du å bruke sexy undertøy / BH som krydder i parsex?”. Jeg kan jo ikke godt svare nei. Det er jo ikke noe jeg misliker. Men jeg gjør det sjelden, det er ikke noe jeg kommer på, rett og slett. Så da kan jeg vel ikke svare at jeg liker det. Men det er jo ikke det at jeg ikke vet. Skulle hatt et svaralternativ for “Joa, helt greit det, sikkert”.

Og sist men ikke minst, tilgi min ignoranse på feltet: Hva er en brystorgasme? I min naivitet trodde jeg alle orgasmer kom fra klitoris. Jeg har sannsynligvis gått glipp av noe her.

4 Responses to “Innviklede pupper”

 1. Katla says:

  Men du kan svare både ja og nei! det er ikke radioknapp, det er sånn hukke av. Men det er ikek noen mulighet for å utdype (bare utringe), og det er jo litt teit.
  .-= Siste bloggpost fra Katla: Tigging =-.

 2. Siden du spurte, Wikipedia forklarer brystorgasme og flere andre 🙂 http://en.wikipedia.org/wiki/Orgasm#Achieving_orgasm
  .-= Siste bloggpost fra Håvard Pedersen: Flytta! 🙂 =-.

 3. Betre spørsmålsformulering hadde vel vore: Vis puppene dine til sidepersonen; tykkjer denne personen at puppene dine er fine? Ja/Nei/Vart arrestert for blotting.

  Men akk, nok ein sjølvsentrert narsisstisk puppeundersøkjing!
  .-= Siste bloggpost fra Mad Mullah Hastur: Kommandert hårklipp =-.

 4. For å følge opp mullaens forslag, ER det selvsagt en mulighet å legge ut et bilde for eksterne vurderinger … Eller kanskje ikke?
  .-= Siste bloggpost fra Arnfinn Pettersen: Ferie! Men … =-.