Stilling som butikksjef ledig

Vi har to Kiwi-butikker i gangavstand. Vi handler nesten alltid på Kiwi Kronstad, som er en fantastisk lokalbutikk. Det er alltid rent og ryddig, de har godt utvalg i frukt og grønt, og jeg har aldri funnet noe som har myglet eller gått ut på dato. De vasker handlekurvene med såpe en gang i uken.

Men postkontoret ligger i den andre Kiwi-butikken, derfor blir det av og til handling der når man har et ærend på postkontoret. Hver gang jeg er der blir jeg minnet om hvorfor jeg aldri går der når jeg ikke må på posten. De har aldri fullt utvalg av frukt og grønnsaker til tross for at butikken er større enn den andre Kiwien. Det står alltid pappesker og annet skrot rundt omkring i butikken. Det er ikke uvanlig å finne myglede grønnsaker (dagens fangst var et brett med grønn og lodden minimais, usj), og det er skittent der.

I dag skulle jeg ha sukkererter, løk, ingefær, appelsin, epler, tørket aprikos og fennikel. En ganske normal handleliste i 2009, med ingredienser det aldri er noe problem å få fatt i på min foretrukne Kiwi-butikk. Men fra denne listen fant jeg kun løk, epler og appelsiner hos kjipa-Kiwi. De hadde verken sukkererter, ingefær, fennikel eller tørket aprikos. Men derimot, som nevnt, myglede minimais. Kan noen vennligst skifte ut butikksjefen i Kiwi Bjørnsonsgate med noen som bryr seg om butikkdrift, klarer å holde orden på varebestillingene, og kan motivere de ansatte til å holde det rent og ryddig i butikken og plukke bort myglet mat når de legger på plass nye varer?

Tags: , , ,

2 Responses to “Stilling som butikksjef ledig”

 1. Anja says:

  Jeg kan skrive under på kallenavnet kjipa-kiwi. Har hatt noen disputter med butikksjefen, f.eks om hvorfor de alltid var tom for økologiske egg eller egg fra frittgående høner. Interessen hans var mildt sagt lunken. Tror han er mest interessert i å kalle seg sjef, enn å drive en butikk…

 2. Greta-G says:

  Hihi!
  Ingen vits i å reklamere for frukt og grønnt med halv mums der, med andre ord.
  Men, dersom du finner en vare som er gått ut på dato, så får du jo den gratis! Kanskje noe å lete etter?

  Siste bloggpost fra Greta-G: Hope & Breivik!