Epistel anbefaler: Den Unge Herr Holm

Gratulerer med dagen, EiraJeg har visst bursdag snart. En av gavene fikk jeg på forhånd: En tegning fra den eminente og unge Herr Holm! Jeg har fulgt karrieren til denne unge, kjekke serietegneren siden han var rundt femten og ga ut den selvpubliserte Mens Gud sover, som jeg har tatt vare på hvert eneste nummer av, til og med det upraktiske sistenummeret i høydeformat som ikke passer inn i verken permer, kasser eller hyller. Det kaller jeg dedikasjon.

Siden den gang har streken blitt bedre (det må være lov å si) og seriene har multiplisert seg. Han har vært på trykk i et ukjent antall nummer av Nemi, nå sist med en firesiders historie om Lovecraft. Enhver kunstner trenger fans, så les bloggen, meld deg inn på Facebook-siden og nyt det. Selv er jeg spesielt stor fan av onsdagsløgnen.

Tags: , ,

2 Responses to “Epistel anbefaler: Den Unge Herr Holm”

  1. Gratulerer med dagen!

    Siste bloggpost fra Peter Krefting: Ett halvt år

  2. […] begynner å bli varmt på Kreta…Og utenom det… Etter min syting på søndag har enten Eira eller Kristian laget en fanside for meg på fleisboken(Jeg tipper Kristian, men han skylder på […]