elektronikapistler

Det har blitt lite tid til blogging i det siste, så jeg slenger meg på et meme så det i alle fall skal skje noe her. Det har virret rundt i flere blogger nær deg de siste ukene, for anledning er det overført fra andedammen. Detaljene kan du få der. I korte trekk går det ut på å velge et bilde, en bandtittel, en platetittel og en font etter bestemte søkekriterier og sette det sammen til et albumcover. Som Jorunn justerte jeg reglene for bildeutvelgelse litt og gikk for det første bildet jeg fant som hadde CC-lisens. Noen font med samme forbokstav som navnet mitt fant jeg ikke, så jeg tok den nærmeste, FreeMono:

ovariectomized rat

Tags:

3 Responses to “elektronikapistler”

  1. […] er Eira som har smittet meg med denne, og instruksjonene fant jeg i en andedam. I likhet med Eira-peira og […]

  2. Tale says:

    Dette memet var enda kjekkere enn forrige…Kan eg laste opp bilde her av mitt nye “Soapy Slick” albumcover?

  3. Eira says:

    Du kan ikke laste opp bilde her, nei. Men du kan legge det et annet sted og linke til det!