Darwin, en fisk og en bil

For noen uker siden gikk jeg forbi en bil og la merke til et flott støtfangerklistremerke. Jeg tok bilde av det med mobilen, og glemte hele greia helt til jeg kom over Dodofuglens lignende bilde i dag. Her er altså skjønnheten:

Darwin

Tags: , ,

3 Responses to “Darwin, en fisk og en bil”

 1. Amerikanske humanister har brukt Darwin-fisken lenge. Jeg kjøpte diverse darwinfiskstash på en humanistkongress i LA på slutten av nittitallet en gang. Jeg har fortsatt en pengeklype liggende et sted.

  Men Wallace-fisker har jeg ikke sett før. Muligens fordi det aldri har eksistert noen annen enn den opplagt doktorerte varianten dodofuglen la ut.

  Siste bloggpost fra Arnfinn Pettersen: Evolusjonær vittighet

 2. Eira says:

  Ja, jeg er enig i at Wallace-fisken er i en klasse for seg. Men jeg har aldri sett Darwin-fisken på en lys levende bil før, derfor syntes jeg det var et fint funn.

 3. Absolutt et fint funn. Jeg tror i grunnen jeg aldri har sett en i bruk noe som helst sted i Norge.

  Siste bloggpost fra Arnfinn Pettersen: Evolusjonær vittighet