Som alle vet, er kikerter og bacon to av de største kulinariske velsignelsene vi har av råvarer. Hvitløk, chili og olivenolje kommer også høyt på listen, for ikke å snakke om parmesan. Dermed er det bare naturlig å kombinere disse i en og samme rett:
- 150 gram bacon
- 1 boks kikerter
- 1 chili
- 3-5 fedd hvitløk
- Olivenolje
- Fullkornspasta
Sett på vann til pastaen. Skjær bacon i terninger eller andre passende fasonger og stek i litt olje. Skru ned varmen, tilsett mer olivenolje, og ha oppi hakket chili og hvitløk. La det surre litt, og ha oppi avrente kikerter som får surre med. Når pastaen er ferdigkokt, hell av vannet og ha pastaen tilbake i kjelen. Bland godsakene i pastaen. Server med revet parmesan.
Kikerter er fantastisk!!
Vi bruker det masse her i huset 🙂
Nå ble jeg sulten 🙂
Siste bloggpost fra Aleksandra: Unge sjeler