Våt drøm

Her forleden hadde jeg en drøm der jeg befant meg i en ikke nærmere definert sørøstasiatisk landsby. Jeg fikk smake på en ukjent frukt som var saftigere, friskere, søtere og mer velsmakende enn noen annen frukt jeg noensinne har smakt. Da jeg våknet hadde jeg siklet på puten.

Slike våte drømmer er det jeg har.

Tags: ,

4 Responses to “Våt drøm”

  1. Elzapp says:

    Våte drømmer fra kjøkkenet

  2. Og nå skal du vie livet ditt til å finne ut om frukten finnes i virkeligheten?

  3. Duriadoren says:

    Hvis frukten i tillegg luktet som en overmoden søppelkasse med en undertone av kloakk, så var det nok en durian.

  4. Virrvarr says:

    Du fikk hverfall smake den, da! Jeg har sånne drømmer der jeg jager noe som ser ut som verdens beste kake, men når jeg først får satt tennene i den, sprekker den som en såpeboble også våkner jeg. Uff & Uff