Den siste uken

Mandag: Opp grytidlig. Ble motorsyklet til flyplassen av snill kjæreste, og tok flyet til Oslo 7.30. Var på jobb halv ti. Etter jobb dro jeg til pensjonatet for å få noen timer på øret, før det var tid for en veldig bra konsert med Bad Religion.

Tirsdag: Vanlig arbeidsdag. Fikk en kartong vin av Eddy som het Casal da Eira: Vin: Casal da Eira

Spiste middag og drakk kaffe med Ian, og dro tilbake til pensjonatet. Pensjonatet var forøvrig hyggelig, bortsett fra at sengen var en slags smal sofalignende og ganske ukomfortabel sak.

Onsdag: Etter jobb møtte jeg Didrik og Aleksandra på Rice Bowl. Etter middagen ruslet vi litt rundt på Youngstorget, der jeg kjøpte en DVD med X-men 2 som har stått på handlelisten min en stund. Etterpå møtte vi Nikko og Kathrine på Serrano og drakk kaffe og diskuterte skeptisisme og antroposofi.

Torsdag: Ble ferdig med den jobben jeg hadde ambisjoner om å bli ferdig med på tirsdag. Fikk tid til å se på noen andre ting også. Etter jobb ble det middag på Bollywood (chana masala, nam nam), og så spilte vi (dvs Ian, Allan, Wilhelm, Anne og jeg) brettspillet Carcassonne med flere utvidelser, blant annet en menneskeetende drage.

Fredag: Fest! Opera Software feiret tiårsjubileum, og det ble feiret med en stor fest. De busset over en haug med svensker, ga oss mat og drikke og delte ut røde t-skjorter til alle sammen med navn og tallet for hvilken rekkefølge man ble ansatt i. Det var dessverre litt rot i systemet. Rekkefølgen var ikke helt riktig, noen tall kom to ganger, og jeg fikk ikke t-skjorte i det hele tatt. Jeg ble lovet å få en senere, men prøver å bytte den inn i en ny jobb-laptop, som tross alt er mer nyttig. Men jeg sier ikke nei til begge deler, altså.

Utover kvelden ble det dansing, til tross for at den innleide DJen var lett talentløs og mistet folk av gulvet mellom hver låt fordi han ikke klarte overgangene. Ved midnatt utfordret Håkon (CTO) Jon (CEO) til svømmetur. Etterhvert havnet ganske mange i vannet, som var overraskende varmt.

Håkon Wium Lie utfordrer Jon von Tetzchner til nattbad

Lørdag: Opp grytidlig. Fly hjem til Bergen 8.00.

Comments are closed.