Medisiner for rovdyr

Jeg tok akkurat en titt på pakken til antibiotikatablettene Kazan får for tiden. Det er tabletter beregnet for dyr, og bakpå pakken står det “Med kjøttsmak”. Logisk, men likevel ganske morsomt.

Forøvrig bortkastet til husets “rovdyr” som nekter å smake på rent kjøtt og har brød, kjeks og poteter som favorittgodbiter. Han ville sikkert heller hatt mennesketabletter med banansmak.

4 Responses to “Medisiner for rovdyr”

 1. Martin says:

  Et lite tips er å pakke inn tabletten små brunostballer eller i litt leverpostei. Om mulig kan du dele tabletten i flere mindre biter. Eller hva med å kamuflere den i litt banan?

 2. Eira says:

  Yeah right. Ildere er utspekulerte kryp, og slikker med glede i seg godbitene og spytter ut igjen tabletten inni. Det eneste som nytter er å tvangsåpne kjeften og dytte tabletten så langt bak at ilderen ikke får spyttet den ut igjen før man får klappet igjen kjeften og holdt den lukket til dyret har svelget.

 3. Divadorken says:

  Ildere er sikkert ekstra utspekulerte når de har på seg kanin-ører.

 4. Nortis says:

  Det er godt mulig at dyremedisinen også er menneskemedisin. Veldig mange dyremedisiner er det, og det kan være ganske skummelt. Voffen hjemme får fnatt på nyttårsaften så hun blir dopet ned med noen piller vi får av dyrelegen. En bekjent som er lege var på besøk og fikk se pakken og holdt på å få flatsjokk. Det viste seg at pillene som voffen får også brukes på personer med sterke sjisofrene tendenser og andre meget alvorlige og sterke psykiske lidelser. Litt skummelt.