Barnelærdom

Jeg regner meg selv for å være en åpen, tolerant og såkalt “seksuelt frigjort” kvinne. Men enkelte ting har jeg vanskelig for å forstå. Via en link som ble postet på #goth.no i dag ble jeg sittende og bla i The Wildcat Collection, et nettsted som hovedsakelig selger piercingsmykker og lignende. Der kom jeg over et instrument som gjør at jeg nesten (men bare nesten) kan føle at jeg har noe til felles med Den Skumle Damen, aka Anita Apelthun Sæle:

Jeg har ikke noe forhold til dem heldigvis. Og kvinner som dyrker sex alene, må være fortvilte. Sexleketøy har vi ikke bruk for. Noen er jo rene torturredskapene.

Eller hva mener du om å få en urinrørsvibrator til jul? For å sitere meg selv fra en diskusjon om piercing:

Ikke løpe med saks, ikke leke med sagen, ikke stikke nåler i tissen. Enkel barnelærdom.

Hver sin lyst, får man vel si. Bokstavelig talt.

3 Responses to “Barnelærdom”

 1. Eirik says:

  *grøss* “Don’t knock it till you’ve tried it” sies det… vel… man skal selvfølgelig aldri si aldri osv., men jeg kan med hånden på hjertet (og den andre hånden forsiktig beskyttende over et annet sted) si at helvete måtte frosset nokså kraftig over før jeg hadde testet en urinrørsvibrator! *dobbelgrøss*

 2. TorE says:

  “Hver sin lyst, sa vintapperen. Han drakk mens de andre sloss.”

 3. andedammen says:

  Mer om kvinner og Linux

  Eira mener at Marit og jeg ikke tilstrekkelig problematiserte “HOWTO Encourage Women in Linux”, som jeg blogga tidligere i dag. Hun mener dette først og fremst dreier seg om at kvinner må skifte innstilling, ikke at typiske mannemiljøer må endre se…