Enda en undervurdert middag. Du trenger:
Fiskepudding
Poteter
Melk
Smør
Mel
Karri
Sett på potetene. Når de har kokt i ca 10 minutter, begynn å lage hvit saus. For de som har mangelfulle heimkunnskapsevner: Hvit saus lages ved å smelte en god dæsj smør i en gryte, tilsette mel til det blir en tykk grøt, og spe med melk. Kok opp og spe med mer melk etterhvert til den slutter å tykne. Det er et hett tips å røre hele tiden, svidd hvit saus er ikke noe særlig. Ha oppi en god dose med karri. Ta sausen av platen, skjær fiskepuddingen i store terninger, og ha den oppi sausen. Server sammen med potetene som nå er ferdigkokte. Rå gulrøtter til er godt.
Dersom du bor alene og ikke er belemret med dyden måtehold er det stor fare for overspising, ettersom fiskepudding som regel kommer i mengder beregnet på minst to personer. Dette medfører søvnighet og nedsatt mobilitet resten av ettermiddagen, og er kun å anbefale dersom du ikke har planer for kvelden.