Vinner av Bjørn Sundquist-konkurransen

Som eneveldig hersker på bloggen erklærer jeg følgende vinner av Bjørn Sundquist-konkurransen:

Tom Ivar, med kandidaten Kirjan Waage, Sundquist-tall: 5

Hvorfor? Uendelig er nemlig ikke et tall. Utfordringen var å finne det lengste forbindelsesrekken. Der ingen forbindelse eksisterer, kan man heller ikke tallfeste avstanden mellom to punkter. De som gjerne vil fundere litt mer på konseptet uendelighet, kan kose seg med min gamle bloggpost fra 2004 om tellbar uendelighet.

Oppdatering: Den heldige vinner kan nå sette seg godt til rette foran postkassen og vente på sitt årsabonnement på Make:.

Tags: , ,

One Response to “Vinner av Bjørn Sundquist-konkurransen”

  1. Tom Ivar says:

    Den heldige vinner er overveldet, og vurderer å bygge en leveranse-detektor til montering på postkassen, så han ikke skal miste noe tid når det første nummeret ankommer. Hm, har det stått noe om postkasse-alarmer i Make, tro?