Tagging og annet hærverk

Pøbel finnes det over alt, ikke minst på nettet. Nå er det min blogg som har blitt nedgriset av tagging, og den som har tagget meg er Arnfinn. Historien går som følger:

 1. Du må linke til den bloggen som tagget deg.
 2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv.
 3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg.

Så da er det vel bare å brette opp ermene:

 1. I likhet med Arnfinn har jeg begynt på Silmarillion en rekke ganger, uten å noensinne komme lenger enn de første to kapitlene
 2. Jeg har ti vekttall (av den gamle typen) i arabisk og to i georgisk
 3. Jeg kan både strikke og hekle og skrive regexer
 4. Da jeg var ti var min karriereplan å bli enten trailersjåfør eller trommeslager
 5. Jeg har vært konkurransesvømmer og har kun medaljer fra de konkurransene der jeg var den eneste deltakeren i min årsklasse (og noen sølvmedaljer fra de gangene vi var to)
 6. Jeg deltok i delstatsfinalen på latinlaget til Hinsdale Central High School i Illinois i 1997 (men røk ut i denne runden og kom ikke videre til landsfinalen)

Og så var det delen der jeg skal tagge videre. Eller tikken, som det heter på norsk. Nå har dette memet vært rundt mesteparten av den norske bloggosfæren allerede, så det er ikke så mange igjen å ta av. Men: Katla og Bård: Tikken!

Tags:

2 Responses to “Tagging og annet hærverk”

 1. Hastur says:

  Det er litt skammeleg at eg som opent pretensiøs faktisk har lest gjennom heile Silmarillion… og det på engelsk på ungdomsskulen. Fy skam på meg!

 2. Så, så, Hasse-Basse, jeg skal prøve på nytt om ikke så lenge. Trur eg.