Feil fasong!

Da jeg sto opp i morges og åpnet døren, skjønte jeg ikke helt hva det var som lå på dørmatten min. Og hvor var det blitt av avisen? Jeg tittet litt nærmere på den vesle papirlefsen, og oppdaget at dette var avisen. Søndags-BT i tabloidformat!

Jeg tok den med meg inn og laget frokost mens jeg tittet litt trist på misfosteret. Ikke nok med at den bare var halvparten så stor som den skulle vært. Det var enda verre – det var bare EN del! Da de la om fra fire til to deler for mange år siden sa jeg ikke noe. Men nå følte jeg meg snytt. Søndag med bare EN avisdel!

På den annen side har de lagt til horoskop. Horoskopet mitt denne uken sier: “Andre har en del problemer med å vite hvor de har deg om dagen, og kanskje har de også god grunn til dette. Hvis du tør å stole på din intuisjon vil du sannsynligvis gjøre det rette i en litt vanskelig sak. Det kan være fristende å prøve å utsette en konfrontasjon eller et ubehagelig møte i helgen, men husk at jo før du hopper i det jo før blir du også ferdig!”. Jeg mistenker at dette ubehagelige møtet de snakker om er mellom meg selv og oppvasken som står og knurrer til meg på kjøkkenbenken.

Flere tegneserier er også fint. Og enda finere at det er norske tegneserier. Ikke sånn i seg selv fordi de er norske, men gjennomgående er de norske seriene bedre enn alternativet for tiden. Gjestestripen og tegneseriekonkurransen er selvsagt hemningsløst tyveri fra Dagbladet. Men så lenge de stjeler noe positivt skal jeg ikke klage. Selv om de mistet litt kredibilitet ved å konsekvent omtale Nemi-tegner Lise som “Lisa Myhre”. Og.. “SMS-intervjuet”? Det er sikkert hipt og fint og sånt med sms-språk, men.. Jaja, kanskje jeg bare begynner å bli gammel.

Dessuten var den skeivt satt sammen. Første halvpart var bredere enn andre halvpart.

Jeg vil ha avisen min tilbake. Hele avisen, begge delene. Dette var som å gå over fra å lese på en stor fin PC-skjerm til en Palm Pilot. *sukk*

Comments are closed.